NOVI SHOW BJELICE: Pogledajte kako je nervozni trener Osijeka odbrusio novinarima uz psovku…

FOTO:

“Xavi je izgubio u mjesec dana tri puta u mjesec dana, mjesec dana je izgubio, a ima 25 milijuna ugovor, j..o vas ugovor da vas j..o ugovor,” izgovorio je Nenad Bjelica u nedjelju navečer novinarima napuštajući konferenciju za medije nakon još jednog razočaranja u Gradskom vrtu i remija s Varaždinom, ljutit, između ostaloga, i na novinare i njihova propitkivanja oko njegova statusa.

Sada se pojavio i video tog govora, koji možete pogledati ovdje.

Nervoza kod Osijekovog trenera, koja je protkana brojnim razlozima i uzrocima, tako počinje dosezati gornje granice izdržljivosti. I u petak je na najavnoj ‘pressici‘ bio vidno nervozan i ratoborno nastrojen prema novinarima, koje očito u svojoj glavi smatra jednim od svojih trenutnih problema, iako se oni zapravo nalaze na jednom drugom mjestu.

– Ja sam trener Osijeka i imam ugovor. Poštujem svoj ugovor, pokušavam na svakojake načine ekipu dovesti u stanje da pobijedi utakmicu. Danas mislim da smo mogli dobiti utakmicu da nije bilo tih situacija i naravno da se vidim u stanju da mogu probuditi momčad. I Xavi je trener s pedigreom, pa je izgubio sa Cadizom, Rayom Vallecanom i Villarealom tri puta u mjesec dana, onoliko koliko sam ja izgubio u dvije godine, pa ga ne linčuju kao mene navijači i ima 25 miliona ugovor. Ali dobro, ja to prihvaćam tako, navijači uvijek imaju pravo, poštujem ih poštujem njihovo mišljenje, mislim da sam Osijeku jako puno dao i vjerujem da ću još puno dati – poručio je Bjelica.

Komentari

komentara

« Povratak