NOVI SHOW NA HNL TRAVNJACIMA: Evo zašto su Livaja i Erceg dobili žute kartone!

FOTO:

U ovim trenucima igra se susret 16. kolo HNL-a između Istre i Hajduka. Nakon prvih 45 minuta Bijeli vode 0:1 zahvaljujući pogotku Sahitija.

A u prvom poluvremenu bilo je zaista vatreno na terenu. Utakmica se igra u povijesnom ambijentu prepunih tribina Alda Drosine, ukupno preko 8600 gledatelja, što se još nije dogodilo na utakmici Istre na pulskom stadionu.

Pored atmosfere na tribinama gdje dominiraju hajdukovci, uzavrela je i ona na terenu gdje se utakmica često prekida zbog prekršaja i verbalnih obračuna dvije ekipe.

Kako piše Index.hr, jedan takav dogodio se između predvodnika obje ekipe, Ante Ercega i Marka Livaje. U 27. minuti došlo je do okršaja između Istrinog beka Mladena Devetaka i Hajdukovog krila Sahitija koji su se jedni drugima unosili u lice. U sukob se umiješao Erceg, a zatim je dotrčao Livaja koji je uhvatio Ercega za stražnju stranu vrata i, unoseći mu se u lice, grubo ga izgurao prema reklamnim panoima.

Sudac iz Zagreba Ante Čulina zbog toga je Livaji pokazao žuti karton. U prvom dijelu Erceg, bivši napadač Hajduka, naročito je isfrustrirao goste.

Od 12 prekršaja u prvom dijelu počinio je njih šest i mnogi smatraju da je trebao biti isključen. On sam je dobio žuti karton u 39. minuti, a nakon toga je napravio veoma grub prekršaj na Rokasu Pukštasu, pri čemu su se igrači Hajduka hvatali za glavu nakon što je prošao nekažnjeno.

Komentari

komentara

« Povratak