NOVI SHOW ŽELJKA SOPIĆA: Evo što je rekao nakon neočekivanog poraza od Slaven Belupa!

FOTO:

18. kolo HNL-a danas su zaključili Rijeka i Slaven Belupo. Vidjeli smo pravu ljepoticu na kojoj je palo čak šest golova, a pobjedu nose ‘Farmaceuti’.

Rijeka je bila golemi favorit s obzirom da je koeficijent na njihovu pobjedu bio samo 1.30. No, Slaven Belupo je slavio 4:2. Golove za goste zabijali su Tomislav Štrkalj, Benedik Mioč, Mihail Caimacov i Arber Hoxha, dok su počasne golove za Rijeku zabili Franjo Ivanović i Jorge Obregon. R

ijeka je izgubila prvu utakmicu još od 27. kolovoza, a navijači su u jednom trenutku pogrdnim uzvicima i uvredama ”častili” domaće igrače. Nakon susreta trener Rijeke Željko Sopić je bio zbog toga ljutit.

”Slaven je zasluženo pobijedio i čestitam im. Primili smo četiri gola, bilo je tu i smiješnih golova, ali jedna stvar me muči. Ako nešto ne valja, onda je trener kriv, neka navijači viču na njega, neka se deru i vrište na mene. Mene to ne dira, ali nakon ovakvog niza igrači to nisu zaslužili. Ljudi, ovo je nogomet. U nogometu se pobjeđuje i gubi, tko to ne razumije, taj se nikad nije bavio sportom”, rekao je Sopić pa je nastavio:

”Primili smo gol u 45. minuti. Probali smo se vratiti u nastavku, drugi i treći gol su bili smiješni za ovu razinu nogometa, ali tako je kako je. Čestitam Slavenu, bili su bolji i idemo dalje.”

Komentari

komentara

« Povratak