NOVI SKANDAL U SRPSKOJ REPREZENTACIJI: Izbornik ‘Piksi’ povukao nevjerojatan potez!?

FOTO:

Izgleda kako naši susjedi Srbi ne mogu bez skandala na velikim natjecanjima. Srbija je jučer izgubila od Engleske 0:1 golom Bellinghama, ali nakon utakmice se priča o potezima srpskog izbornika koji je razočarao igrače.

Srpski izbornik Dragan Stojković Piksi iznenadio je odlukom da izostavi kapetana Dušana Tadića, koji je u igru ušao nakon sat vremena.

Poslije poraza Tadić je izjavio da je on najbolji igrač Srbije i da je trebao započeti susret, a Piksi je rekao da nikako nije dobro to što je Tadić rekao. Srpski kapetan imao je još jednu izjavu na tu temu: “Ja sam najspremniji igrač u ovoj momčadi, to sam rekao i njemu.”

Uskoro je uslijedio i novi odgovor Tadića, koji je poručio: “Rekao sam, teško mi je bilo gledati jer je bilo dosta situacija koje su bile kao stvorene za mene. Primio sam deset lopti, mogao sam 100. Moramo poštovati odluke. Ne moramo se slagati, ali moramo ih poštovati.”

Srpski mediji nakon svega javljaju da je Tadić možda otpisan za cijelo Europsko prvenstvo. Naime, na prvom treningu nakon susreta sudjelovali su svi osim igrača koji su započeli utakmicu. Zanimljivo, jedini igrač kojeg nije bilo na treningu je Tadić.

Komentari

komentara

« Povratak