NOVI ŠOK: Dva dana prije Eura otpao još jedan poznati veznjak!

FOTO:

I uoči nadolazećeg Europskog prvenstva stižu loše vijesti za pojedine reprezentacije. Naravno, radi se o raznim ozljedama, pa i bolestima.

Jučer je stigla potvrda kako na Euru neće biti nizozemskog veznjaka, Frenkie de Jonga, koji je ozlijedio gležanj. Samo dan poslije stiže još jedan izostanak, ovog puta loše vijesti zahvatile su tabor njemačke reprezentacije.

Naime, 20-godišnji defenzivni veznjak, Aleksandar Pavlović, propustit će Europsko prvenstvo zbog upale krajnika! Izbornik Julian Nagelsmann u zadnji tren zamijenio ga je deset godina starijim Emreom Canom. Tako on neočekivano konkurira za otvaranje EP-a protiv Škotske u petak od 21 sat.

Pavlović je označen kao igrač koji će iduće desetljeće biti nositelj njemačkog velikana. Posljednjih mjeseci bio je u središtu pažnje zbog još jednog razloga. Za njega su se žestoko borile Njemačka i Srbija, a obje strane imale su svoje adute. Mladić je rođen u Münchenu te igra za mladu reprezentaciju Njemačke, ali mu je otac Srbin.

Delegacija Nogometnog saveza Srbije dolazila je u München, gdje je posjećivala igračeve roditelje te ih uvjeravala da njihov sin treba odabrati seniorsku reprezentaciju očeve domovine. Pavlović je prije tri mjeseca objavio da će nakon Eura odabrati za koju će seniorsku reprezentaciju igrati.

Komentari

komentara

« Povratak