NOVI SRBIN U DINAMU: Hrvatski prvak želi velikog talenta Vojvodine!

FOTO:

Komnen Andrić, napadač iz Baljevca, postao je prvi Srbin u dresu Dinama od propasti Jugoslavije. No, izgleda kako bi mu se mogao pridružiti sunarodnjak iz Vojvodine.

Najtraženiji nogometaš Superlige Srbije je svakako mladi igrač Vojvodine iz Novog Sada Mirko Topić. Prva je želju izrazila Crvena zvezda. Potom se javio Savo Milošević iz Partizana i istaknuo da je Mirko Topić veoma zanimljiv igrač. U trku se ubacio ‘lovac na talente’ iz regije Dinamo iz Zagreba. Ali, tu nije kraj. O veznjaku Vojvodine raspituju se još Sparta iz Prag, Manchester City te francuski Toulouse.

Veliki talent srpskog nogometa u ugovoru važećem do 2001. ima odštetnu klauzulu od 800 tisuća eura, a osim spomenutih klubova, za njega se interesira i Manchester City, piše MozzartSport.

Isti izvor navodi kako Topića usprkos tome nije lako dovesti jeftino, jer se on Vojvodini želi odužiti na svemu što mu je omogućila potpisom novog ugovora, u kojem će iznos za koji može napustiti taj klub biti i do četiri puta viši od aktualnog.

Prema informacijama iz Srbije, za Topića je zainteresiran i Manchester City, koji posljednjih godina kupuje talentirane igrače s ovih prostora. Prije dvije godine za 5,5 milijuna eura iz Zvezde je doveo braću Ilić, zatim Palaversu za pet milijuna eura, a zatim Slobodana Tedića iz Čukaričkog za tri milijuna eura.

NEVJEROJATNA GOLČINA: MODRIĆ ZABIO ČUDESNI GOL POPUT QUARESME!

HOĆE LI IZGUBITI EURO? Ante Rebić je danas dobio katastrofalnu vijest!

HOĆE LI TO DINAMO ZAISTA NAPRAVITI? BJELICA POSLAO UPOZORENJE OLMU!

SVE SU REKLI: Navijači Reala na urnebesan način opisali Modrićevu golčinu!

Komentari

komentara

« Povratak