NOVI SUKOB U HAJDUKU: Vulić prozvao bivšu upravu kluba, a Branco mu ekspresno odgovorio!

FOTO:

Danas je uistinu teško biti navijač Hajduka. Uprave se redovito mijenjaju, baš kao i treneri, a vizije i strategije kako da klub opet postane velik jednostavno nema! Novi u nizu dokaza kako se loše radi u splitskom gigantu stigao je jučer nakon utakmice protiv Gorice. U glavnim ulogama su trener Vulić i bivši sportski direktor kluba Branco.

Utakmice između Gorice i Hajduka završila je remijem 1:1, a gledatelji su mogli uživati u spektakularnom pogotku Iyayija Atiemwena s kojim je Gorica stigla u vodstvo. Nakon utakmice trener gostiju, Zoran Vulić, bacio je novi dokaz u kojem se vidi kako Hajduk očito ne zna prepoznati prave igrače.

Šteta što prije godinu dana kad je bio nuđen nama nije došao u Hajduk.”

Tada je sportsku politiku krojio sportski direktor Mario Branco, koji je za Dalmatinski portal oštro odgovorio Vuliću:

Igrač nikada nije bio ponuđen Hajduku, pa je očito da ga nikada nismo mogli ni odbiti!”

“Došao je prošle zime u Goricu i odigrao protiv Hajduka II na Poljudu 45 minuta u drugom poluvremenu utakmice koju je Hajduk II pobijedio 4:1.”

“Čudno je da se sada ljudi s odgovornošću brinu za stvari koje nisu istinite, iz prošlosti Hajduka, umjesto da se usredotoče na svoj posao i na poboljšanje ekipe koja je nažalost blizu zone ispadanja i zaslužuje puno više napora i kompetencije od svih. Čini se da je sada lako dobiti izgovore i neistinite alibije iz prošlosti kako bi se pokrilo očite prisutne slabosti.”

KATASTROFA SE NASTAVLJA: Monacu se ovo nije dogodilo čak 50 godina!

Komentari

komentara

« Povratak