NOVI TRENER HAJDUKA: “Ako sam mogao trenirati Zidanea, mogu i Caktaša…”

FOTO:

Hajduk Split trenutno prolazi vrlo buran tjedan. Novi predsjednik Jakobušić odradio je čistku pa su tako otišli Mario Stanić, Ivan Kepčija i Hari Vukas. Za novog trenera postavljen je poznati Boro Primorac koji je prije toga radio kao gazda Hajdukove akademije.

Bivši Wengerov pomoćnik otkrio je za Dalmatinski portal zašto je odlučio doći u Hajduk:

“Ja sam došao u Hajduk, stvoriti dobre igrače i trenere u Akademiji. Ja ne bi želio da dolazi ovaj ili onaj, ja mislim da treba stvoriti domaće igrače i trenere. Došla je situacija da smo dosta izgubili, a znam ekipu, gledao sam Tudora i Harija. Ja sam Hajdukov. Gledam da bude najbolje, je li to jedna utakmica, šest mjeseci, godina, Hajduk mora igrati bolje, to mi je važno, ne spavam radi toga..”

Je li se zamišljao kao trener Hajduka? “Prvi trener Hajduka ne, ali ako mogu trenirati Zidanea, mogu i Caktaša. Kad si igrač igraš, odeš na večeru, gledaš Jugoplastiku koja danas slavi 75 godina i čestitam im.” Novi trener Bilih također otkriva kako se čuo s Wengerom:

“Čuli smo se jutros. On je u izolaciji, pita me jesu li restorani otvoreni. Mislim da će on doći jednom u Split. Ja sam ga želio dovesti da vidi Hajduk, ali problem je što mi je korona poremetila dosta planova. Želio sam malo odigrati s mladima po Europi, poslati i trenere”, zaključio je Primorac.”

Komentari

komentara

« Povratak