NOVI VELIKI POSAO: Dinamo će na mladom Vatrenom zaraditi milijune, tijekom ljeta će stizati brojne ponude!

FOTO:

Mladi hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec bio je najbolji igrač Bišćanove ekipe u grupnoj fazi Eura odigranog u Sloveniji. Dinamov dragulj će postati novi veliki posao hrvatskog prvaka, samo je pitanje u kojem će prijelaznom roku napustiti Maksimir.

Već tijekom ovog ljeta će sigurno dolaziti brojne ponude i upiti za nadarenog ofenzivca, pitanje je hoće li zadovoljiti financijske apetite Modrih. Prije nekoliko dana je bivši srpski nogometaš Dušan Petković izjavio kako je Dinamo odbio ponude za Livakovića, Majera i Petkovića, to bi se moglo dogoditi i u slučaju Ivanušeca.

Poznati nogometni zastupnik Matej Škegro je u podcastu Sportskih novosti rekao kako će Dinamo zaraditi lijepe novce na prodaji Ivanušeca.

“Kao igrač koji se dokazao na najvišoj mogućoj razini, recimo, protiv Tottenhama ili engleske reprezentacije, može biti iznimno tražen. Mislim da ga Dinamo neće pustiti ispod 15 milijuna eura! Čak bih kazao da će mu cijena biti i viša. Ivanušec je nešto ponajbolje što nudi ova generacija.”

Izbornik A vrste, Zlatko Dalić, rekao je kako ozbiljno razmišlja osvježiti momčad s mladim snagama, Ivanušec bi uskoro mogao postati i seniorski reprezentativac.

Komentari

komentara

« Povratak