NOVI VELIKI POSAO NA KAJZERICI: Mlada zvijezda Lokomotive otišla na pregovore s bogatim klubom!

FOTO:

Lokomotiva je već duže vremena poznata kao odličan poligon za razvoj mladih igrača koji se kasnije otisnu u susjedni Dinamo ili inozemstvo. Austrijski Kleine Zeitung i portal Germanijak donose priču da se valja novi posao na Kajzerici, riječ je novoj mladoj zvijezdi Roku Šimiću.

17-godišnji napadač Lokosa je nedavno postao najmlađi strijelac kluba kada je poentirao protiv Varaždina, s ocem i proslavljenim nogometašem Darijom je bio gost RB Salzburga na ogledu s Wolfsbergerom! Potvrda je to da su Šimići došli na ozbiljne pregovore s austrijskim velikanom, bogatim klubom i prvakom.

Momčad iz Mozartovog grada se također pokazala kao sredina koja afirmira mlade talente i onda ih skupo prodaje po Europi. Takvih primjera imali smo nekoliko u proteklih par sezona, a dovoljno se sjetiti posljednjih, Norvežanina Haalanda i Mađara Szoboszlaija, koji dane brane boje Dortmunda i Leipziga, prije njih je Naby Keita otišao u Leipzig pa Liverpool.

Novu pobjedu Salzburga Roko i Dario su pratili u društvu sportskog direktora RB Salzburga, Cristopha Freunda. To je  znak da se ovdje ne radi u špekulacijama, već o ozbiljnom poslu u kojem su prvi razgovori već obavljeni.

TO JE KONAČNA DESTINACIJA: KYLIAN MBAPPE PRELAZI U OVAJ KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak