NOVI VLASNICI TRAŽE NOVOG STRATEGA: Kladionice izbacile neočekivanog favorita za klupu Newcastlea!

FOTO:

Prema najavama engleskih medija, nova uprava Newcastel Uniteda smijenit će Stevea Brucea ovog tjedna. Neočekivano ime se pojavailo kao najozbiljniji kandidat za njegovog nasljednika.

Vodi na kladionicama

Newcastle United  je odnedavno u vlasništvu bogatih investitora iz Saudijske Arabije. S obzirom na financijsku moć investicijske grupe, koju predvodi Saudijski javni investicijski fond (PIF) bit će vrlo zanimljivo vidjeti koje će igrače, ali i trenera klub dovesti.

Dosadašnji trener Steve Bruce će vjerojatno ovaj tjedan dobiti otkaz, uz otpremninu od osam milijuna eura. Britanske kladionice već su izbacile koeficijente za njegovog nasljednika. Pomalo neočekivano, prvi favorit je Lucien Favre (koeficijent 4.0) koji je bez posla od prosinca prošle godine, kad je dobio otkaz u Borussiji Dortmund.

Drugi favorit je Antonio Conte čiji se koeficijent kreće između 6 i 7. Talijan je otišao iz Intera nakon što ga je odveo do titule talijanskog prvaka, a arapskim se vlasnicima sviđa jer je zvučno ime.

Treći favorit je belgijski izbornik Roberto Martinez, koji ima odštetnu klauzulu od 1.8 milijuna eura. Na njega je koeficijent između sedam i osam.

Komentari

komentara

« Povratak