Novinar blizak Messiju: Znam gdje će Leo završiti karijeru, imam i potvrdu

FOTO:

Najslušaniji španjolski radio Cadena Ser prije dva dana je objavio informaciju da je Lionel Messi prekinuo pregovore o novom ugovoru s Barcelonom.

Messiju ugovor s Barcelonom istječe 30. lipnja 2021. pa bi prema ovoj priči klub čiji je simbol, najbolji strijelac i igrač u povijesti napustio nakon 20 godina i šest dana poslije 34. rođendana.

Ipak, premda je jasno da se čudesni Argentinac ne slaže najbolje s čelnim ljudima Barcelone, izgleda da od spektakularnog transfera neće biti ništa. Barem ako je za vjerovati novinaru beIN Sporta Ashrafu Ben Ayadu, koji se smatra vrlo relevantnim izvorom kada su ovakve stvari u pitanju.

“Imam potvrdu da Messi želi karijeru završiti u Barceloni. Do prije nekoliko tjedana u njegovom ugovoru je postojala klauzula prema kojoj je mogao otići potpuno besplatno, ali on uopće nije razmišljao o tome. Leo želi da Barcelona ima uspješan projekt u novoj sezoni, želi osvojiti Ligu prvaka”, rekao je Ayad pa je dodao:

“Poznajem ga već dugi niz godina i znam dobro kako razmišlja”, dodao je novinar kojeg na Twitteru prati više od milijun ljudi.

PET JE KANDIDATA ZA NOVOG TRENERA BARCELONE, A LEO MESSI JE TAJ KOJI ĆE ODLUČITI TKO ĆE DOBITI POSAO

BARCA I JUVE SE JAKO VOLE: Novi nevjerojatni trade ova dva giganta!

Komentari

komentara

« Povratak