NOVINARI GA IZBACILI IZ TAKTA: Trener PSG-a totalno poludio na press konferenciji!

FOTO:

Trener PSG-a Christophe Galtier potpuno je poludio na novinare. Posebno su ga iznervirala pitanja o Kylianu Mbappeu.

Zamjera im da su neobjektivni

U nedjelju se francuski derbi između PSG-a i Marseillea, trenutnih lidera u francuskom prvenstvu. Ovih se dana puno piše o Kylianu Mbappu i njegovoj namjeri da napusti PSG, ali i o tenzijama i problemima u klubu.

Sve ovo, očito je poprilično naljutilo trenera PSG-a Christophea Galtiera koji se na posljednjoj presici okomio na neke novinare.

„Vi (novinari) nikada ne pričate o nogometu. Ovdje sam, menadžer sam PSG-a, ponosan sam i sretan zbog toga, i konačno shvaćam da utakmicu za utakmicom, konferenciju za konferencijom, moramo pričati jednu minutu o nogometa u desetominutnoj konferenciji“, rekao je Galtier pa nastavio:

„Što god da vam kažem, vi mi nevjerujete, jer pišete suprotno i govorite suprotno. Ja kažem da ide dobro, da smo složni, a vi pišete suprotno. Nisam ovdje da komentiram glasine. O Kylianu su se pojavile glasine na dan utakmice, Kylian je imao najbolje odgovore, igrao je dobro i izabran je za igrača utakmice. Imam mnogo mana, ali sam vrlo iskren, ne lažem. Možda bismo konferenciju za novinare mogli opet fokusirati na nogomet. Dobro ide u svlačionici. Možda se ne ljubimo svaki dan, ali ide jako dobro. I bolje nego na drugim mjestima!”

Galtier je na kraju zaključio:

„Mučno mi je što ne pričam o nogometu i svom poslu. Moja strast je nogomet, pobjeđivati i ići što dalje na natjecanjima. Nemam nikakav pritisak zbog toga, ali pazim što on može učiniti mojoj ekipi.”

Komentari

komentara

« Povratak