NOVINARI U NEVJERICI: „Što je s tim vlasnicima? Pa bez Bilića će ispasti iz lige!“

FOTO:

Nakon senzacionalnog remija na Etihadu kod Citya, WBA je u „znak zahvalnost“ Slavenu Biliću uručio otkaz. Gotovo cijela britanska javnost smatra da je to bio pogrešan potez Uprave engleskog prvoligaša, Bilić je doveo klub do prve lige a čelništvo Baggiesa mu nije previše pomoglo.

Naime, prilikom ulaska u Premiership svaki klub je dobio 200 milijuna eura, vlasnici WBA su gotovo cijeli novac odlučili zadržati dok Bilić za pojačanja nije dobio gotovo ništa. Skoro cijelo ljeto se Slaven natezao s Upravom da mu dovedu odgovarajuća pojačanja ali od toga nije bilo gotovo ništa. Zadržan je Filip Krovinović, otkupljen je i Pereira dok je jedini novi igrač bio Grant uz iskusnog Ivanovića koji je stigao besplatno.

Britanskim novinarima također nije jasno što zapravo WBA očekuje od našeg trenera u ovakvim uvjetima rada…

“Slaven nema šanse boriti se s prošlosezonskim kadrom ekipe. Što ti vlasnici kluba uopće očekuju? Sve je to do igrača. Bilić vodi momčad koju si može financijski priuštiti, a ne momčad koju bi volio trenirati.” – poručio je novinar Tom Ross.

“Ako West Bromwich smijeni Bilića, sigurno će ispasti iz lige, a jedini krivci bit će vlasnici kluba. Bilić je izvrstan menadžer s ekipom bez inspiracije na raspolaganju, ali igrači silno vjeruju u njega.” – zaključio je BBC-ev komentator Steve Wilson.

Komentari

komentara

« Povratak