O ČEMU SE RADI? Na Poljud stiže gost iznenađenja!

FOTO:

Hrvatski nogometni velikan Hajduk Split danas slavi 111. rođendan, a danas na Poljudu gostuje Slaven Belupo u sklopu 23. kola HNL-a. Dvoboj počinje u 15:00.

A Sportske novosti pišu kako je klub odlučio napraviti poseban program zbog obilježavanja rođendana. Pripremaju Bijeli pred samu utakmicu gosta iznenađenja kojeg će predstaviti na travnjaku, ali pritom nije riječ o Ivanu Perišiću kojeg navijači toliko priželjkuju. Pričekajmo utakmicu, inače ne bi bilo iznenađenje.

U poluvremenu je planiran zabavni program, a nagradna igra je već pokrenuta s glavnim poklonom – odlaskom u Prag. Zbog epidemioloških mjera nema okupljanja u većem broju na javnim mjestima stoga je i Hajduk bio ograničen u organizaciji fešte rođendana koja je djelovanje fokusirala na stadionska zbivanja.

Inače, Hajduk je povodom rođendana na svojim internetskim stranicama objavio kraći tekst kao podsjetnik na rečenicu Josipa Barača koji je nadjenuo ime “koje se do dan danas ponosno nosi svuda po svijetu”, kako se navodi, i koje traje već 111 godina.

“Fabjan Kaliterna, Lucijan Stella, Ivan Šakić i Vjekoslav Ivanišević su uz pomoć Vladimira Šore i profesora Barača pokrenuli dugotrajno putovanje u kojem uživamo već 111 godina. Iskrenost, izvrsnost, strast, znanje, poštovanje, odgovornost, timski rad, profesionalizam, ambicija, transparentnost i uspjeh – vrijednosti su koje dijele svi koji žive svakodnevno ovaj Klub”, navodi se iz splitskog prvoligaša uz zaključak:

“Bilo gdje da se nalaze. Naš identitet utemeljen je na ovim vrijednostima. Naš identitet je neopisiva ljubav Hajduku koja je najbolje opisana legendarnom izjavom: ”Junaštvo, čojstvo, poštenje, drugarstvo. Prkos moćnome, zaštita slabome! Klub neka se Hajduk zove!””

Komentari

komentara

« Povratak