O OVOME BRUJI CIJELA ŠPANJOLSKA: Griezmann odradio veliki intervju i razotkrio situaciju s Messijem!

FOTO:

Francuska nogometna zvijezda Antoine Griezmann sinoć je odradila gostovanje u talk showu Jorgea Valdana. Njegova priznanja danas su glavna tema španjolskih medija.

Razotkrio situaciju s Messijem

Antoine Griezmann, treće je najskuplje pojačanje u povijesti Barcelone. U godinu i pol kako je u Barceloni Francuz je doživio jako puno kritika, a sad je konačno odlučio progovoriti.

„Predugo sam trpio svakakve komentare na svoj račun i ružne stvari koji mi se događaju i odlučio sam da je dosta toga. Na ovaj razgovor sam se odlučio kako bih svima pokazao da nemam nikakvih problema ni sa kim i da sam fokusiran samo na to da na terenu budem što bolji.”

Podsjetimo, Griezmann je 2018., godinu dana prije prelaska u Barcelonu, izigrao dogovor s tim klubom i ostao u Atleticu, zbog čega je na neki  način postao omražen kod navijača Barce, ali i kod glavne zvijezde, Lea Messija.

„Kada sam potpisao za klub tražio sam oprost zbog odgode transfera i izjave da neću potpisati za Barcelonu. Rekao sam tada Lionelu Messiju da ću dati sve na terenu za klub. Razgovarao sam s Leom odmah po svom dolasku u klub i rekao mi je da kada sam odbio prvu priliku za dolazak da sam ga opasno zaj*** jer je on moj transfer zatražio javno, ali isto mi je tako rekao da me podržava. Leo zna da ga jako poštujem i da mu se divim.”, otkrio je Griezmann pa nastavio:

„Umara me, žalosti i čini depresivnim svakog jutra gledati i čitati loše vijesti o sebi i momčadi. Proživljavamo teških godinu dana, ali uvjeren sam da imamo momčad za velike stvari. To moramo dokazati na terenu, kao pojedinci i kao ekipa. Sigurno nam ne pomaže ni to što svakih par dana igramo i putujemo na drugi kraj Španjolske i Europe, zbog čega imamo puno ozlijeđenih igrača.”

Ogradio se od izjava bivšeg agenta i ujaka

Osim toga, Griezmann se ogradio od izjava svog bivšeg agenta Erica Olhatsa. On je, naime prije nekoliko dana izjavio kako je Messi vladar Barcelone te kako provodi teror nad Griezmannom.

„Olhats je bio jako važan dio mog života, ali više s njime nemam nikakav odnos niti smo u kontaktu. Prekinuo sam bilo kakav odnos s njim na dan vjenčanja. Pozvao sam ga na svadbu i on nije došao. Zato smo se razišli.“

Iste tvrdnje o stanju u Barceloni ima i Griezmannov ujak Emmanuel Lopes, što je Antoine isto pokušao ublažiti:

„Što se tiče mog ujaka, on ne zna kako nogomet funkcionira. Novinari su na kraju izjavu izvukli iz njega kao i iz konteksta. Rekao sam Leu da s njim nisam razgovarao o tome, pa čak da nemam ni njegov broj telefona. Takve izjave mogu izazvati puno štete i stvoriti probleme u svlačionici.”, dodao je Griezmann pokušavši rasvijetliti cijelu situaciju.

Na kraju, Griezmann se osvrnuo na kritike na svoje loše igre:

Za manje od godine i pol u Barceloni promijenila su se tri trenera. Svaki je imao viziju potpuno različitu od prethodnikove i kod svakog sam igrao različitu ulogu. Valverde me je stavljao na lijevo krilo, što nije moja pozicija. Kod Setiena sam igrao jednu pa bio rezerva drugu utakmicu. Moj otac ga je pitao zašto me tako tretira, ali ja nisam htio da se miješa. Nedavno je došao Koeman, pa vam je jasnije zašto nisam imao vremena na pravi način se prilagoditi suigračima ni oni meni. I onda još dođu problemi s upravom i smjena predsjednika, a novi predsjednički kandidati samo raspravljaju jesam li ja pravi igrač za Barcelonu. Mislim da to nije njihov posao.”

Komentari

komentara

« Povratak