OBIČNI GAF ILI PROVOKACIJA, PROSUDITE SAMI: Pogledajte što je sinoć napravio nogometni savez BiH!

FOTO:

HŠK Zrinjski iz Mostara bio je na korak do povijesnog rezultata da postane prvi nogometni klub iz Bosne i Hercegovine koji će zaigrati u grupnoj fazi nekog europskog natjecanja.

Naime, aktualni BiH prvak imao je ulazak u grupu Konferencijske lige sve do 120. minute u dvoboju protiv slovačkog prvaka Slovana iz Bratislave. Tada se ukazao famozni napadač Ramirez koji zabija za novo vodstvo Slovana te je okršaj nakon produžetaka otišao na jedanaesterce. Tu je ekipa iz Slovačke bila sretnija, a i spretnija jer su realizirali šest od sedam penala dok je Zrinjski ostao na pet od sedam.

A službena Facebook stranica BiH nogometnog saveza je očito požurio s čestitkama. Još za vrijeme trajanja utakmice objavili su na društvenim mrežama kako čestitaju Zrinjskom na plasmanu u Konferencijsku ligu. “Povijesni rezultat bh. klupskog nogometa! HŠK Zrinjski je ostvario plasman u grupnu fazu UEFA Konferencijske lige! Bravo HŠK Zrinjski Mostar”, poručili su iz NSBiH.

Objavu su, dakako, izbrisali kad su vidjeli da utakmica ide u produžetke, no ne prije nego su to portali u Bosni i Hercegovini vidjeli i objavili njihovu pogrešku. Kasnije su objavili da je Zrinjski ipak ispao. Sudeći po komentarima može se vidjeti kako je ovo itekako zabavilo susjede:

“Spremili smo slike u memoriju da vas zaje***** ne brinite”

“Jeli to vaš konačan odgovor”

“Pa jesul prošli il nisu, znal se šta?”

“Sljedeca objava Bilbija dobitnik Zlatne lopte”

“Za pola sata ide objava da niko nije prošao i da su obje ekipe ispale iz daljeg takmičenja…”

“Aj tinks rezultat is open”

Komentari

komentara

« Povratak