OBJAVA KOJA POSTAJE VIRALNI HIT: Pogledajte što je Luka Modrić objavio prije nekoliko minuta!

FOTO:

Luka Modrić u ponedjeljak je potvrdio godinu iz snova. Stigla je nagrada u obliku Zlatne lopte za koju mnogi smatraju kako je najveća nagrada u nogometu. Luka je u dresu Hrvatske došao do finala Svjetskog prvenstva, a o dominaciji s Real Madridom više ni ne treba trošiti riječi.

I nakon dodjele u Parizu čitamo i slušamo razne ‘analize’ nogometnih pametnjakovića koji s posebnim guštom spuštaju našem genijalcu i daleko najvećem nogometašu u povijesti Hrvatske. Vidi se da im nije drago što je Luka dotaknuo vrh nogometnog svijeta pa se služe raznim statistikama u kojima doslovce urliču kako su Messi i Ronaldo jednostavno iznad svih. E, pa u krivu ste! Nogometni svijet konačno je shvatio kako nije sve u golovima i moramo biti ponosni na činjenicu da je upravo Luka Modrić završio dominaciju Messija i Ronalda.

Luka je tijekom cijele svoje karijere pokazivao poniznost i skromnost, nikad se nije nametao i nagrada je zato spektakularna. Postao je prvi nogometaš koji je u jednoj godini uspio spojiti četiri velike nagrade: Najbolji igrač Svjetskog prvenstva, najbolji igrač prema UEFA-i, najbolji igrač prema FIFA-i te osvajač Zlatne lopte. Da, to je napravio Hrvat i zaista guštam gledajući pametnjakoviće kako se grizu i kako im je krivo što je maleni, ali veliki Modrić na tronu!

A Luka, ponizan kakav je, oduševio je s novom objavom putem svog Instagram profila. Na slici je upravo on kad je bio tek maleni dječak na početku svoje nogometne karijere, a umjesto obične i rastrgane lopte, sada se nalazi ZLATNA LOPTA uz koju je dodao opis: “The best things never come easy”. Ili što bi na našem hrvatskom značilo: “Najbolje stvari ne dolaze lako”. Luka, ti si GRANDE!

View this post on Instagram

#TheBestThingsNeverComeEasy 💪🏻

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Komentari

komentara

« Povratak