OBJAVLJENI DETALJI KAOSA NA A1: Torcida imala armaturne šipke, zastoj je mogao biti koban za bolesnu djevojčicu!

FOTO:

Kako je izvjestio niz hrvatskih portala, hajdukova je navijačka skupina Torcida jučer oko 15 sati izazvala zastoj kod odmorišta Jadova na autocesti A1.

Dogovoren sukob bio gotovo koban za bolesno dijete

Hajdukova navijačka skupina jučer se trebala fizički sukobiti s navijačima GNK Dinama, koji su putovali na utakmicu u Šibenik. Do okršaja, srećom, nije došlo.

Kako je objavila policija, navijači Hajduka koji su putovali prema Osijeku izašli su nasred autoceste A1 iz svojih vozila maskirani kacigama i odjećom te su zaustavili promet kako bi se sukobili s Bad Blue Boysima. Uz torcidaše su, pored same prometnice, pronađene različite vrste palica, čije slike je MUP objavio na Twitteru. Osim „običnih“ palica i armaturnih šipki, pronađena je i jedan palica kakvu inače koristi interventna policija. Pripremljeno je bilo i više desetaka palica.

Policija je objasnila kako je uspjela zaustaviti BBB dva ili tri kilometra prije mjesta gdje je čekala Torcida. I kod BBB-a nađene palice, ali “samo” drvene. Kako piše Index, Bad Blue Boysi, čija je kolona vozila bila dvostruko brojnija, zaustavili su se u drugom smjeru autoceste (prema Šibeniku u koji su putovali), no oni su stali u zaustavnoj traci pa se tu nije stvorila kolona kao u smjeru prema Zagrebu.

Na žalost, na autocesti A1 u smjeru Zagreba zbog kaosa s navijačima stvorila se kolona od devet kilometara, a u njoj je zaglavila i obitelj s djevojčicom na respiratoru. Vozilo obitelji policija je, nakon nekog vremena, uspjela provesti kroz kolonu koja se stvorila, pa srećom, glupost navijača nije rezultirala tragičnim ishodom nevinog djeteta.

Komentari

komentara

« Povratak