OČEKUJE GA TRANSFER ŽIVOTA: Ovom Marokancu je cijena porasla za čak 328 posto!

FOTO:

Maroko je sasvim sigurno najveće iznenađenje na nedavnom Svjetskom prvenstvu koje se odigrali u Kataru.

Izabranici Walida Regraguija prvo su sa stilom osvojili skupinu F gdje su još bili Hrvatska, Belgija i Kanada. Marokanci su tamo svladali Belgiju i Kanadu dok su odigrali remi bez golova protiv Hrvatske. Kasnije se ponovio susret protiv Hrvatske u borbi za treće mjesto gdje su slavili Vatreni 2:1.

Mnogi igrači su odradili turnir na visokom nivou, a jedan od njih svakako je veznjak Maroka, Azzedine Ounahi. Njega praktički sigurno očekuje veliki transfer. Tako Gianluca di Marzio javlja da je za vezista Angersa zainteresiran Napoli, a francuski prvoligaš bi mogao tražiti odštetu između 20 i 25 milijuna eura. Nije hladan na Ounahija ni Olympique Marseille kojeg trenira naš Igor Tudor.

Transfermarkt mu je jučer (petak) korigirao cijenu: sa 3,5 milijuna eura, koliko je vrijedio od 2. studenog, na čak 15 milijuna! Dakle, porast od čak 328 posto!

„Svoj budući klub izabrat ću na osnovu sportskog projekta, to će mi biti glavni čimbenik pri odabiru“, kazao je Ounahi o neminovnom transferu, javio je Fabrizio Romano.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak