OČEKUJE SE DRASTIČNA KAZNA: Evo kako bi Hajduk mogao biti kažnjen!

FOTO:

Hajduk Split opet je poražen od najvećeg rivala Dinama, ovog puta izgubili su u polufinalu Kupa s istim rezultatom 0:1. Ovaj put koban je bio drugi napadač Dinama, Sandro Kulenović.

Nažalost po upravu kluba, nakon posljednjeg sučevog zvižduka mogli smo vidjeli ‘početka’ neke posve druge utakmice u kojoj su glavnu ulogu imali navijači domaće ekipe. Podsjećamo, Torcida je krenula prema dijelu stadiona na kojem su smješteni Dinamovi navijači, no u akciji policije i zaštitara udaljena je od tog dijela. Ipak, dio stadiona je stradao.

A kako pišu Sportske novosti, neredi nakon utakmice polufinala Kupa skupo bi mogli stajati Hajduk. Odluku o kazni neće donijeti disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer, kao za prvenstvene utakmice nego Disciplinska komisija HNS-a čiji je predsjednik Marko Smolek.

Prema onome što su čuli od ljudi iz Saveza Hajduk ovoga puta vjerojatno neće proći samo s financijskom sankcijom nego mu prijeti i prazan stadion ili barem prazna sjeverna tribina.

Sve što se zbivalo pokazuje da je na Poljudu prijeđena granica kazni koje su u domeni financijskih te će Disciplinska komisija imati velikog posla.

Komentari

komentara

« Povratak