OČEVIM STOPAMA: Niko Kranjčar ulazi u trenerske vode, a ovo mu je prvi angažman!

FOTO:

Nakon što je završio igračku karijeru, Niko Kranjčar se okreće trenerskom poslu.

Očevim stopama

Niko Kranjčar je nakon igračke karijere odlučio ostati u nogometu, ovaj put u ulozi trenera. Svoj prvi angažman dobio je u U19 reprezentaciji Hrvatske, gdje će biti pomoćnik Josipu Šimuniću. Vijest je potvrđena i od strane HNS-a.

„Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam dobio Josipov poziv da budem dio njegovog stručnog stožera jer je Joe prvenstveno moj veliki prijatelj. Nadam se da ću svojim igračkim i životnim iskustvom moći pomoći našim mladim igračima, vjerujem da će od nas moći nešto naučiti. Drago mi je da sam opet dio reprezentativne priče jer sam kao igrač uvijek rado dolazio na okupljanja reprezentacije, koja je za mene uvijek bila svetinja.”, rekao je Niko.

I Joe Šimunić se veseli budućoj suradnji:

„Naravno da Nikin izbor ima veze s činjenicom da je on moj veliki prijatelj, ali u ovom slučaju gledam to sa stručnog stajališta jer je on u prvom redu bio velik igrač koji svojim iskustvom i znanjem itekako može pomoći u odrastanju mladih hrvatskih reprezentativaca. Kad jedna takva nogometna veličina stane pred naše mlade igrače i pomogne im savjetom, to itekako ima težinu. Drago mi je da ćemo surađivati za dobrobit hrvatskog nogometa, volio bih da se u budućnosti što više bivših igrača uključi u proces rada.”

Podsjetimo, Niko je za Vatrene nastupio 81 put te je zabio 16 pogodaka.

Komentari

komentara

« Povratak