Od utorka se Svjetsko prvenstvo igra po sasvim novom rasporedu

FOTO:

U ponedjeljak će se odigrati sve utakmice drugog kola grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru. Navijači su se naviknuli na čak četiri utakmice dnevno – u 11, 14, 17 i 20 sati. Međutim, ovo je zadnji dan cjelodnevnog programa na Mundijalu i od sutra se sve mijenja.

Razlog je taj što se utakmice zadnjeg kola iste skupine moraju igrati u isto vrijeme kako bi se smanjila mogućnost za manipulaciju. Tako će se čitav treći krug odigrati u četiri dana, od utorka do petka, a igrat će se u dva termina – u 16 te u 20 sati. Podsjetimo, Hrvatska protiv Belgije igra u četvrtak u 16 sati.

Već u subotu se igraju prve dvije utakmice osmine finala koje će se opet igrati u 16 i 20 sati po hrvatskom vremenu. Prva pauza na Svjetskom prvenstvu bit će između osmine finala i četvrtfinala. Točnije, nijedna utakmica se neće igrati sedmog i osmog prosinca.

Zlatko Dalić i društvo sljedeći susret igraju protiv Belgije, dok će Maroko igrati protiv Kanade. Oba susreta igraju se u četvrtak s početkom u 16:00.

Također dodajmo kako će se susreti osmine finala igrati od trećeg prosinca do šestog prosinca. Četvrtfinala su na rasporedu devetog i desetog prosinca. Polufinala su 14. i 15. prosinca, a veliko finale se igra 18. prosinca.

Komentari

komentara

« Povratak