Odbačen od Dinama – u Izrael: Sada je na pragu reprezentacije!

Evo, igram dobro, a to se i prati. Tako da mi se otvorila šansa da zaigram za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Kontaktirali su me već iz Saveza, znam da me njihov izbornik prati, rekao je

Mario Musa ovoga je ljeta promijenio sredinu. Pa zagrebački Dinamo zamijenio izraelskim Maccabijem iz Haife. I prema vlastitom priznanju napravio odličan potez.

– Stvarno sam napravio dobar potez dolaskom u Izrael, ovdje su me svi sjajno prihvatili i nemam baš nikakvih problema. Dapače, uživam u Haifi. Rekao bih da sam se čak iznenađujuće dobro snažao ovdje, sve je bolje od očekivanja – javio se za Goal.comMario Musa.

I dalje prati HNL. No problem nastane kada su njegove obaveze u isto vrijeme kao i utakmice HNL-a.

– Kako ne? Kad god stignem. Vidim da su moji ‘lokosi’ i dalje dobri, ali i da je Rijeka stvarno zapela. Svi mi ih hvale, kažu da igraju odlično. Ali i da briljira Franko Andrijašević, vidim da stalno zabija. Pogledam utakmice HNL-a kad god imam vremena, samo što se ti dvoboji često poklapaju i s našim utakmicama.

Musa je čak i iznenadio u jednom trenutku.

– Evo, igram dobro, a to se i prati. Tako da mi se otvorila šansa da zaigram za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Kontaktirali su me već iz Saveza, znam da me njihov izbornik prati. Ja sam otvoren za sve opcije.

Komentari

komentara

« Povratak