ODBIO BRAGU, ŽELI U MAKSIMIR: Dinamo kupuje pojačanje u Portugalu?!

FOTO:

Zagrebački Dinamo zainteresiran je za povratak svog nekadašnjeg igrača i to ovog ljeta. Bivši mladi reprezentativac Toni Borevković odlazi iz Rio Avea jer njegov klub seli u drugi rang natjecanja, ali traže veliku odštetu od 10 milijuna eura.

Za njegove usluge su zagrijani Vitoria Guimaraes te ugledna Braga, ali Borevković bi se radije vratio u Dinamo gdje je već bio u omladinskom pogonu. Karijeru je započeo u kultnoj Marsoniji, igrao je za Rudeš prije transfera u Portugal. O Jogo tvrdi da je Dinamo u ozbiljnim kombinacijama, ali Rio Ave želi više novaca, možda bi se mogli dogovoriti negdje na sredini.

Najviše od svih bi mogla profitirati Vitoria koja je pokazala najveći interes za 24-godišnjeg stasitog stopera. Borevković nema ni jedan službeni nastup za Modre, no redovito igranje u skupinama Lige prvaka ili Europske lige, moglo bi presuditi kod njegovog odabira.  Portugalski menadžer Antonio Araujo je prokomentirao cijelu situaciju kazavši kako je za Borevkoviću stigla ponuda iz Brage, no Toni nije bio zadovoljan. Ponuda hrvatskog prvaka mu je bila puno prihvatljivija.

U drugu momčad Dinama uskoro bi trebao stići 23-godišnji krilni napadač Ivan Bolano. Argentinac bi u Zagreb došao iz Club Atlético Tigre, a prema pisanju tamošnjih medija potpisao bi trogodišnji ugovor s Modrima.

Komentari

komentara

« Povratak