ODBJEGLA ZVIJEZDA NAJAVILA: „Vraćam se u Barcelonu!”

FOTO:

Iako katalonskom velikanu ne „cvjetaju ruže“, sjajni veznjak je najavio svoj povratak u Barcelonu, po završetku ove sezone.

Ne planira ostati u Turskoj

Bosansko-hercegovački veznjak, Miralem Pjanić trenutno se nalazi na posudbi iz Barcelone u turskom prvaku Bešiktašu. Kako u katalonskom velkianu nije dobivao očekivanu minutažu, on se početkom ove sezone odlučio na selidbu u Tursku. To se ispostavilo kao dobar potez, no Pjanić se planira vratiti u Barcu.

U razgovoru za francuski Canal Plus Pjanić se osvrnuo na događanja u proteklih nekoliko mjeseci, ali je najavio i svoje planove za budućnost:

Sve se dogodilo u nekoliko minuta. Imao sam sat vremena da razmislim o ponudi Bešiktaša. Bilo je ili to ili da ostanem u Barceloni. Znao sam da kod Koemana neću igrati jer me bez ikakvog razlog otpisao.”, rekao je Pjanić pa dodao:

„Da sam ostao ne bih igrao. Želio sam pokazati što mogu dok sam na terenu. Menadžeri su me zvali i rekli su mi da poštuju moju odluku i da ne razumiju zašto nisam igrao. Međutim, u lipnju se vraćam u Barcelonu!”

Komentari

komentara

« Povratak