ODIGRAO CIJELU UTAKMICU: Evo koga su danas gledali predsjednik i sportski direktor Dinama!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo prošle subote doznao je odlične vijesti kada je Real Madrid po 15. put osvojio Ligu prvaka. Taj pothvat pogurao je klub iz Maksimira u Play-off Lige prvaka što znači da se sada mirno mogu pripremiti za novu sezonu. I ukoliko ne uđu u najelitnije nogometno natjecanje, utješna nagrada u obliku Europa lige nikada nije beznačajna.

A danas se na meti Dinama našao novi igrač. Adam Gnezda-Čerin nova je meta Dinama, saznaje Germanijak. Upravo zbog njega večeras su u Ljubljani Dinamov predsjednik Velimir Zajec i sportski direktor Marko Marić, pratili su ga uživo na utakmici Slovenije i Armenije. Ovaj 24-godišnjak odradio je cijeli susret koji su Slovenci dobili 2:1.

Gnezda-Čerin bivši je igrač Rijeke, gdje je bio na posudbi iz Nürnberga, a sad je igrač Panathinaikosa, s kojim je Zajec odavno i duboko povezan.

Prema informacijama Germanijaka, 24-godišnji veznjak želja je Dinama u ovom prelaznom roku, kontakti su već uspostavljeni, međutim, problem bi mogla biti odšteta. Grci trenutno traže više nego je Dinamo spreman platiti, a najavili su grčki mediji da će mu ponuditi i novi ugovor, jer iza sebe ima odličnu sezonu.

K tome je i standardni slovenski reprezentativac, Matjaž Kek iznimno cijeni njegove kvalitete.

Komentari

komentara

« Povratak