ODLAZAK DINAMOVOG DRAGULJA: „Dolazak u Dinamo je bila najbolja odluka za mene, ljeto je dugačko ali vrijeme je za promjene i korak dalje…“

FOTO: GNK Dinamo

Ponajbolji Dinamov igrač Dani Olmo zablistao je na Euru mladih u Italiji i San Marinu. Bio je jedan je ključnih igrača koji su vodili malu Furiju na naslova europskog prvaka. Za svoje sjajne prezentacije na terenu mladi ofenzivac je nagrađen te izabran u najboljih 11 cijelog turnira.

Trener Nenad Bjelica je i sam priznao da bi se iznenadio kada bi Olmo nastavio igrati u modrom dresu, svjestan je da ga više neće moći zadržati u Maksimiru. Dani je izjavio kako mu najbolje odgovara Bundesliga, tamo je interes najviše pokazao Bayer Leverkusen, javila se i dortmundska Borussija.

Jedno vrijeme je u igri bio Milan, nudio je 25 milijuna eura ali Dinamo je to odbio bez razmišljanja, u Maksmirskoj smatraju da za španjolskog dragulja mogu inkasirati i do 40 milijuna eura. To bi trebao biti apsolutni rekord HNL-a koji će dugo ostati nedostižan.

“Odluka o odlasku iz Barcelone u Dinamo je bila teška, ali u tom je trenutku bila najbolja za mene. Sada ubirem plodove te odlike i presretan sam što sam igrao u Hrvatskoj. Mislim da je sada vrijeme za korak prema naprijed, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Ljeto je dugačko.” – izjavio je Olmo za tamošnji Mundo Deportivo.

“Barcelona je bila moj dom šest godina, zašto se ne bih vratio tamo? Ja nisam zatvorio vrata svom povratku, ni Barceloni ni bilo kojem drugom klubu. Španjolska mi nedostaje, bilo bi lijepo ponovno igrati kod kuće. La Liga je zbog toga posebnija za mene, ali i ostale lige petice su privlačne. Pričamo o najboljim ligama svijeta, privlače me i Njemačka, Engleska i Italija.” – zaključio je sjajni veznjak.

Dani se trenutno nalazi na odmoru u rodnoj Terassi, osim njemačkih velikana žele ga dovesti PSG, špekuliralo se o Unitedu, Arsenalu, Interu…

TKO JE SPREMIO 100 MILIJUNA EURA ZA OLMA? DINAMOVAC PREKRASNO ZABIO U FINALU EUROPSKOG PRVENSTVA!

MA OVO JE GOTOVA PRIČA: Jedan od najvećih klubova ponudio 40 mil. eura za Olma!

Komentari

komentara

« Povratak