ODLAZAK DONEDAVNOG PRVOTIMCA: Evo gdje bi trebao završiti Hajdukov mađarski ofenzivac!

FOTO:

Borja Lopez i Adam Gyurcso su vrlo blizu toga da napuste Poljud. Iako po novim pravilima na klupi može sjediti 11 igrača, stoper i napadač se nisu našli u klupskom autobusu koji je vozio za Varaždin. Prema tome se može lako zaključiti da trener Damir Burić ne račine na Hajdukove internacionalce.

Španjolski stoper bi se mogao vratiti tamo gdje je počeo karijeru, spominje se drugoligaš Sporting iz Gijona. Što se Gyurcsa tiče, novo pojačanje Ivan Dolček je zauzelo njegovu poziciju protiv Varaždina i bio je jedan od najboljih igrača na utakmici.

Sasvim je jasno da će mađarski krilni napadač morati potražiti novu klupsku sredinu. Sportske novosti su objavile kako interesenata ne manjka, spominju se dva neimenovana turska kluba, javio se i jedan ruski prvoligaš. Tri potencijalna poslodavca su već otprije skautirali ofenzivca Bijelih, ostaje na čelnicima da kluba da dogovore odgovarajuću odštetu za transfer.

Gyrucso je prvo na Poljud stigao kao posuđeni igrač poljskog Pogona da bi iduće sezone njegov ugovor bio otkupljen za 450 tisuća eura. Ugovor je valjan do 2021. godine, dosada je ubilježio 55 utakmica i 12 zgoditaka za Majstore s mora.

NIKO DOBIVA PAKLENO POJAČANJE: BAYERN ĆE PRVI PUTA U POVIJESTI PLATITI ZA IGRAČA VIŠE OD 100 MILIJUNA EURA!

E BAŠ ZATO JE VELIKI TRENER: Nećete vjerovati što je Bjelica rekao nakon rušenja gruzijskog prvaka!

Komentari

komentara

« Povratak