ODLAZAK IZ ENGLESKE: Menadžer svjetskog prvaka otkrio u koji klub prelazi sjajni veznjak!

FOTO:

Manchester United bi prema riječima jednog od vodećih agenata svijeta, Mina Raiole, mogao prodati Paula Pogbu ili ga izgubiti bez odštete. Raiola je rekao kako njegov štićenik više nije sretan na Old Traffordu te nema namjeru produljiti ugovor koji mu istječe u ljeto 2022. godine.

“Pogba ima ugovor koji istječe za godinu i pol, ali vjerujem da će obje strane pronaći najbolje rješenje – prodaju. United je svjestan rizika da ga izgubi u kao slobodnog igrača s obzirom na to da nema namjeru produžiti ugovor.” – izjavio je Raiola u razgovoru za talijanski Tuttosport pa otkrio u koji klub bi Pogba mogao ostvariti idući transfer.

“Juventus bi mogao biti Pogbin idući klub.  Odnosi s njima su odlični, ali s obzirom na COVID-19 puno ga klubova ne može dovesti. Ipak, vrijeme je za odlazak iz Uniteda.” – zaključio je kontroverzni talijanski menadžer.

Svjetski prvak iz Rusije u dresu Francuske se na Teatar snova vratio iz Juventusa za ogromna 103 milijuna eura ali nikada nije opravdao uloženi novac. Nedavno je i legendarni Jamie Carragher rekao kako Pogbu treba potjerati jer je najprecijenjeniji igrač kojega je vidio u životu.

Komentari

komentara

« Povratak