ODLAZAK IZ HAJDUKA? Evo što o tome kaže Damir Burić!

FOTO:

Hajduk je u 19. kolu HNL-a svladao Istru 2:1. Utakmicu je obilježio veliki preokret Splićana koji su nakon 45 minuta gubili 0:1. Nakon toga u drugom dijelu na scenu stupa Mijo Caktaš koji još jednom spašava splitski klub.

Uoči utakmice mogli smo vidjeti salve zvižduka upućene treneru Hajduka, Damiru Buriću, kojem se opasno trese stolica. Naime, špekulira se kako će Burić postati bivši nakon utakmice sa Istrom, ali to se još nije dogodilo. Naravno, novinari su odmah upitali Burića u vezi otkaza, a on je zagonetno kazao:

“Ne znam. Mislim da sam ja pogrešna osoba za to pitanje. Vjerujem li u ostanak? Ja vjerujem samo u Boga”, odgovorio je Burić.

Hajdukov trener potom se osvrnuo na svoje izjave od petka kad je rekao da ne zna kad će klub ponovno imati trenera kao što je on, koji je radio u Bundesligi i Ligi prvaka.

“Ta moja izjava nije mi se svidjela. To je bilo užasno glupo, ali proradio je u meni neki dišpet. Želio sam reći da bih volio da se pokaže malo respekta, ali spustio sam se na nivo koji nije moj nivo i zbog toga se ispričavam. Između momčadi i stručnog stožera je sve bilo kako treba, ali oko kluba nije dobro. Na neke hibridne stvari, portale i to ne možeš utjecati, no to je svijet u kojem živimo. Ja respektiram svakoga i to isto tražim, ništa više. Ako toga nemamo, neće nam biti dobro”, rekao je Burić pa nastavio:

“Mi smo neke vrijeme bili prvi na tablici, a to nije bilo objektivno. Nije bilo i ja vam to otvoreno kažem. To nam je bio uteg za neke utakmice koje su dolazile i očekivanja su narasla. Kao neki mač iznad glave da moraš i sljedeću utakmicu dobiti, a ti nisi toliko dorastao. Da imaš taj normalitet pobjeđivati sve doma i u gostima. Mi smo u gostima imali problem, ali kad gledate utakmice kod kuće, onda možete reći da je Hajduk postavio rekord nakon što je dobio osam utakmica doma. U mojem bivšem mandatu smo osam utakmica igrali bez primljenog gola. Stalno neki rekordi, jel’? Ako Hajduk jednog dana opet želi biti Hajduk, onda svi moramo zajedno raditi. I ja ovdje i vi preko puta”, kazao je.

Novinare je zanimalo je li osjećao veliki pritisak dok je bio u Hajduku.

“Nadam se da će nekom budućem treneru biti lakše raditi nego što je meni bilo. U prvom mandatu mi je bilo puno lakše i odradio sam ga do kraja te sam ostvario sve ciljeve. Ovaj mandat nisam odradio do kraja, odnosno ne znam, ha, ha, ha. Ne znam stvarno, nemam pojma”, rekao je Burić kojeg su pitali što bi on da je predsjednik rekao Damiru Buriću.

“Rekao bih mu da ćemo nabaviti puno novca i kupiti igrače. Ali, to je samo hipotetski.”

POČEO JE RAT ZA OLMA: Ovaj gigant spreman je platiti više od 30 milijuna eura!

 

Komentari

komentara

« Povratak