ODLAZAK ZVIJEZDE: Važni kotačić Hrvatske poslije SP-a zaključuje reprezentativnu karijeru?!

FOTO: Željko Hladika/24sata/PIXSELL

Nadolazeći Mundijal u Rusiji mogao bi biti posljednje veliko natjecanje za većinu ove generacije Vatrenih. Sukladno tome, posljednja šansa da naprave ozbiljan rezultat na nekom velikom natjecanju.

Većina glavnih vedeta sadašnje ekipe su ušle u zrelije igračke godine, poput Subašića, Modrića, Mandžukića i Ivana Rakitića. Upravo je potonji dao misterioznu izjavu oko nastavka svoje karijere u kockastom dresu.

“Nastup u Rusiji mogao bi biti moj posljednji nastup za hrvatsku reprezentaciju glede velikih natjecanja. U reprezentaciji sam 11 godina. Želim vidjeti što će se dogoditi kako bih donio odluku. Ne znam hoću li nastaviti. Moja je želja uvijek bila maksimalna jer braniti nacionalne boje čini me ponosnim. Odluku ću donijeti nakon Rusije” – izjavio je Raketa za španjolski tisak.

Igrač Barcelone debitirao je za Hrvatsku još 2007. godine u kvalifikacijama za Euro u Švicarskoj i Austriji. Tada su Švicarci silno željeli wunderkinda privući na njihovu stranu, ali srce je reklo drukčije i Ivan je postao član Bilić boysa.

Dosada je odigrao 91 utakmicu za Kockaste i zabio 14 zgoditaka.

HVALA GOSPODINE: Pogledajte što je legendarni Ancelotti rekao za Hrvatsku reprezentaciju!

Komentari

komentara

« Povratak