ODLAZI IZ MAKSIMIRA? Evo koga Dinamo nije prijavio za Ludogorec!

FOTO:

Dinamo Zagreb je u petak nastavio s pobjedama u domaćem prvenstvu. Treća žrtva ove sezone bila je Istra koja je u Maksimiru nastradala s visokih 4:1.

Ante Čačić i društvo sada se okreću novom europskom ispitu pa tako u utorak gostuju kod bugarskog prvaka Ludogoreca iz Razgrada. Modri su poslali UEFA-i popis igrača na koje trener Čačić računa, ali na tom popisu nema jedno poznato ime.

Naime, Dinamo za okršaje protiv Ludogoreca nije prijavio francuskog braniča Kevina Teophila Catherina! Da stvar bude jasnija, Francuz neće biti spreman za prvu utakmicu dok je čak upitno kakav bi dočekao uzvrat u Zagrebu. No, ono što je zanimljivo je podatak da je na popisu Josip Šutalo koji gotovo pa sigurno neće zaigrati ni u uzvratu zbog ozljede.

Radi li se samo o nekakvoj procjeni zagrebačkog kluba ili su Francuzu pokazana izlazna vrata? Vrijeme će pokazati…

Treba spomenuti još jedan detalj, na Dinamovom popisu za Ludogorec, na tzv. A listi, nalaze se 24 igrača, što znači da je bilo još jedno mjesto za Theophilea pa je sve to ipak neka naznaka da Čačić niti dugoročno ne računa ozbiljna s francuskim stoperom.

Na Dinamovom popisu za utakmicu nalaze se sljedeći igrači: Livaković, Zagorac, Nevistić, Moharrami, Štefulj, B. Šutalo, J. Šutalo, Lauritsen, Ristovski, Perić, Dilaver, Bočkaj, Ademi, Ivanušec, Gojak, Baturina, Ljubičić, Marin, Tolić, Mišić, Petković, Emreli, Drmić, Rukavina, Menalo, Špikić, Oršić. Ukupno 27 igrača, od kojih su trojica mladih, Baturina, Marin i Rukavina na tzv. B listi.

Komentari

komentara

« Povratak