ODLAZI NAKON 10 GODINA: Arijan Ademi na stolu ima tri sjajne ponude!

FOTO:

Sjajni kapetan Dinama, Arijan Ademi, prema svemu sudeći napokon bi se trebao okušati u inozemstvu. Čovjek s nevjerojatnim karakterom mogao je puno prije one kazne otići iz Dinama ali je pokazao lojalnost što je danas vrlo teško za vidjeti u modernom nogometu.

No, Ademi se pokazao kao pravi ratnik Dinama i sada bi posve zasluženo mogao napraviti jedan sjajan tranfer. Naime, kako prenose Sportske novosti za Ademija su zagrizli ozbiljni ruski klubovi.

Rusi ne donose često senzacionalne priče i bombastične glasine oko transfera pa zato i intrigira informacija koju je prenijelo više tamošnjih medija. Naime, prema njihovim izvorima čak ti moskovska kluba zainteresirana su za Dinamova kapetana Arijana Ademija. CSKA i Spartak spominju svi mediji, a neki im dodaju i Lokomotiv.

Nije prvi put da se Rusija spominje kao moguća destinacija Ademija, već ranije se šuškalo o interesu tamošnjih klubova, između ostalih baš Lokomotiva i Spartaka, međutim, teško je reći je li tu bilo ozbiljnijih razgovora. Sad se ta opcija opet spominje.

Dio medija tvrdi da Spartak ne može pratiti tu priču, jer će zbog ‘stezanja remena’ ovog ljeta dovoditi samo slobodne igrače, ali da bi ostala dva kluba, pogotovo CSKA, mogli platiti oko pet milijuna eura na koliko procjenjuju Dinamova kapetana. Te da bi mogao postati suigrač Nikole Vlašića i Kristijana Bistrovića ili, pak, Vedrana Ćorluke.

Naravno, potvrde da se nešto po tom pitanju događa iz Dinama i Ademijeva kuta zasad nema, pitanje je i bi li Modri pustili svog kapetana kao i bi li on otišao iz Maksimira. Ako možemo nagađati, vjerojatno bi pet milijuna eura zadovoljilo Dinamove apetite, a i Moskva je sigurno primamljivija opcija Ademiju no što je, ne tako davno, bio Bliski Istok. Ipak, zasad ovo stavimo u sferu tržišnih špekulacija i glasina, konkretnijih podataka još uvijek nema.

ŠPANJOLCI TVRDE: MODRIĆA SU VEĆ UVJERILI GDJE TREBA NASTAVITI KARIJERU I NJEGOV ĆE IZBOR SVE ŠOKIRATI!

SVIĐA LI VAM SE? Uvodi se novo pravilo na utakmicama Premierlige!

Komentari

komentara

« Povratak