ODLAZI NAKON ČETIRI GODINE: Borna Barišić pred velikim transferom!

FOTO:

Pouzdani hrvatski lijevi bek, Borna Barišić, trebao bi u narednom prijelaznom roku ostvariti odličan transfer, pišu škotski mediji.

Podsjetimo, 29-godišnji lijevi bočni u škotskog velikana stigao je 2018. godine iz Osijeka za dva milijuna eura. U nedavno završenoj sezoni upisao je 43 nastupa te ostvario tri asistencije. I očito je stigao pravi trenutak za rastanak.

Škoti, naime, prenose turske medije koji su danas objavili kako se Barišić našao na radaru Trabzonspora, aktualnog turskog prvaka. Sastanak je navodno već održan u Glasgowu, što znači da je proces oko potencijalnog transfera prošao početnu fazu.

Turski prvak očito želi složiti još moćniju ekipu u novoj sezoni jer ih samo jedan protivnik dijeli od grupne faze Lige prvaka, a naravno, tu je i obrana naslova prvaka Turske. No, nisu samo oni pokazali interes za bivšeg igrača Osijeka i Dinama.

Naime, Barišića se povezuje s odlaskom u engleski Premiership gdje ga navodno žele Watford i Aston Villa. Ovaj potonji klub vodi Steven Gerrard koji se možda i najbolje uvjerio u njegove kvalitete dok ga je vodio u Rangersima.

BEŠIKTAŠ JE PROŠLOST: DOMAGOJ VIDA DOBIO PONUDU KARIJERE!

Komentari

komentara

« Povratak