ODLIČAN IGRAČ: Poznati veznjak na korak do potpisa za Dinamo!

FOTO:

Izgleda kako je hrvatski prvak Dinamo Zagreb sredio još jedno pojačanje. Nakon što je stigao Petar Bočkaj iz Osijeka, sada stiže sjajan igrač u veznoj liniji.

Naime, prema pisanju vodećih portala u Kolumbiji, Dinamo je na korak do potpisa sa 23-godišnjim Andresom Coloradom, Neobična je to vijest poglavito jer pouzdani Transfermarkt smješta Colorada u srce veznog reda, gdje je Dinamo s Mišićem i Ademijem dobro pokriven.

Njegov Deportivo Cali silno želi zadržati friškog reprezentativca u svojim redovima, no navodno im nije mrsko pustiti svog igrača da se okuša u Europi. Njegova procijenjena vrijednost je oko 1.3 milijuna eura.

S ovim vijestima, koje tek trebaju dobiti potvrdu u obliku potvrde prelaska, ne izgleda pretjeranoo logično s obzirom da Dinamo, uz već spomenutog Mišića i Ademija, u svojoj svlačionici ima i Bulata, Gojaka, pa čak i Baturinu koji može pokriti tu poziciju.

Dodajmo kako se u pozadini radi na transferu Mislava Oršića u engleski Burnley. Vodeći hrvatski mediji čak pišu kako je u Zagreb došao glavni čovjek kluba kako bi osigurao dolazak hrvatskog reprezentativca.

Komentari

komentara

« Povratak