ODLIČAN IZBOR: Evo tko će biti glavni sudac u uzvratnom susretu finala Kupa!

FOTO:

Drugu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa sudit će Jakov Titlić iz Potravlja, objavili su iz HNS-a na službenim stranicama.

Pomoćni suci na ogledu bit će Hrvoje Radić iz Splita i Goran Perica iz Šibenika, dok će četvrti sudac utakmice biti Partik Kolarić iz Čakovca.

Zanimljivo, u VAR sobi bit će Dario Bel (Osijek) koji je sudio prvu utakmicu finala Kupa kad su u Maksimiru Dinamo i Rijeka odigrali utakmicu bez pogodaka.

Delegat utakmice je Ivan Bračko iz Đalekovca, kontrolor suđenja Vlado Svilokos iz Siska, dok je časnik za sigurnost Miroslav Marković.

Titlić je ove sezone sudio dvije utakmice Hrvatskog nogometnog kupa, prvo u 1/16 finala kad je Istra 1961 s 2-0 svladala Zagoru u gostima, a onda i u 1/8 finala kad je Osijek u gostima bio bolji od Karlovca s minimalnim rezultatom. Na prvoj utakmici finala Hrvatskog nogometnog kupa, Jakov Titlić bio je četvrti sudac. Što se tiče prvenstva, ove sezone sudio je 10 utakmica, a posljednja je bila u 33. kolu kad je Osijek s 3-1 bio bolji od Lokomotive. Dinamu je ove sezone sudio dvaput, oba puta protiv Rudeša, dok Rijeci ove sezone nije sudio nijednom.

TUŽNE VIJESTI IZ MAKSIMIRA: IGRAČ DINAMA TEŠKO OZLIJEDIO PREDNJI KRIŽNI LIGAMENT!

Germanijak.hr

Komentari

komentara

« Povratak