ODLIČAN KOMENTAR: Evo što je trener Dinama rekao nakon nove pobjede nad Hajdukom!

FOTO:

Sergej Jakirović i njegov Dinamo uspjeli su dva puta svladati Hajduk u nepunih tjedan dana, i to s istim rezultatom 1:0. U subotu se dogodila prvenstvena pobjeda, a danas je novi trijumf na Poljudu donio ekipi plasman u finale Kupa.

Nakon utakmice komentar o derbiju dao je trener Dinama, Sergej Jakirović:

“Danas smo odigrali jako dobro, zasluženo smo ušli u finale. Prvo poluvrijeme je bilo na visokoj razini i propustili smo riješiti utakmicu. Lučić nam je obranio sve šanse koje smo imali. Znao sam na poluvremenu da će Hajduk još stisnuti, morali su riskirati. Nisu imali što izgubiti, a mi smo onda izgubili protočnost. Nismo im dozvolili velike prilike sve do zadnjeg napada i njihove grede”, rekao je Jakirović u osvrtu na utakmicu i dodao:

“Dupla kruna? To je cilj, ali polako. Vidjet ćemo. Idemo po redu, čekamo sad Istru, moramo tu uzeti tri boda. Imali smo dvije teške pobjede u četiri dana, moramo vidjeti kakva će nam biti energija i s kim ćemo igrati tu utakmicu. Nastavljamo lov za Rijekom, a 30. svibnja ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti.”

O neredima na kraju utakmice je rekao: “Da su nam mjerili brzinu trčanja, bilo bi to preko 35 km/h, meni je skoro otišla zadnja loža. Neću to komentirati, nikome od nas ništa se nije dogodilo. I u subotu i danas, organizacija je bila savršena, svi su napravili svoj posao.”

Komentari

komentara

« Povratak