ODLIČAN ODGOVOR: Evo što je Marijo Strahonja rekao o Torcidinoj prijetnji!

FOTO:

Današnji program HNL-a bio je zaista siromašan s obzirom da smo samo vidjeli susret Rudeša i Lokomotive koji je prošao bez golova. Slaven Belupo i Dinamo snage će odmjeriti sutra s početkom u 17:00.

Ipak, na utakmici između Rudeša i Lokomotive bilo je zaista vatreno. Zanimljivost je da je Mario Zebec danas čak tri puta pokazivao crveni karton. Osim Vukmanovića, zbog prigovora je u svlačionicu poslao Josipa Šimunića i Stipu Čondrića, predsjednika i sportskog direktora Rudeša.

Utakmicu i događanja na njoj u HRT-ovoj emisiji Stadion sada je komentirao i sudački ekspert Mario Strahonja, koji je podržao svog imenjaka Zebeca: “To je ispravna odluka. Svakako je ovo start za drugi žuti karton jer se ide otvorenim džonom. Nema veze što prvo dolazi do lopte. Nije za direktan crveni karton, ali svakako drugi žuti.”

Zatim se Strahonja osvrnuo i na poruku Torcide koja mu je zamjerila što je u prošlom kolu penal Hajduka protiv Istre proglasio neregularnim: “Ne diraju me takve stvari, nas su još kao suce učili kako se nositi s povicima i pritiscima. Ja ću i dalje svoju funkciju obnašati u duhu objektivnosti.”

Podsjetimo, “Nemoj, Strahonja, da te brige more zašto više ne možeš na more”, pisalo je na transparentu koji je Torcida podigla na Sjeveru tijekom utakmice Hajduka i Gorice.

Komentari

komentara

« Povratak