ODLIČAN SMISAO ZA HUMOR: Rakitić oduševio porukom za Mourinha!

FOTO:

Hrvatski veznjak, Ivan Rakitić, jedan je od najboljih igrača na svijetu. I to uopće ne treba donositi u bilo kakve nogometne diskusije. Isto je to nedavno potvrdio portugalski stručnjak, Jose Mourinho.

Portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho nedavno je bio prepun pohvala za igre hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića čijim je golom Barcelona pobijedila Real Madrid u velikom derbiju španjolskog prvenstva.

“Rakitić je za mene jedan od najpodcjenjenijih igrača na svijetu. On je fantastičan igrač na svakoj razini, rekao je bivši menadžer Manchester Uniteda u analizi za medijsku kuću beIN Sports.

“Što reći, nego zahvaliti Mourinhu na takvim riječima. On je jedan od najboljih stručnjaka na svijetu i ne znam bi li moj otac ljepše rekao”, izjavio  je Rakitić.

“Nadam se da će se što prije vratiti na klupu i voditi neku momčad”, dodao je Barcelonin majstor. Pouzdani veznjak također je uz Dalića najavio dvoboj protiv Mađara koji se igra sutra u 18:00.

“Očekujemo kako ćemo i u ovoj utakmici napadati, moramo biti dobro organizirani, moramo znati tko gdje stoji na terenu. Znamo da će biti teško”, kazao je Rakitić dodavši: “Moramo se nametnuti, lopta mora biti kod nas, moramo stvarati pritisak.”

EMOTIVNE SCENE: CITYEVA ZVIJEZDA POSVETILA HAT-TRICK ZA ENGLESKU NEDAVNO PREMINULOM MALIŠANU!

IZBORNIK OBJASNIO: Zlatko Dalić otkrio Mađarima veliki hrvatski problem!

Komentari

komentara

« Povratak