ODLIČNA DESTINACIJA: Evo koji klub želi dovesti Antu Ćorića!

FOTO:

Nekada veliki hrvatski talent, Ante Ćorić, trebao bi do kraja prijelaznog roka pronaći novi klub u kojem će igrati s obzirom da Jose Mourinho smatra kako mu trenutno ne treba u Romi.

Ante je prošlu sezonu proveo u švicarskom klubu FC Zurichu s kojim je osvojio švicarsko prvenstvo. No, suradnja nije produljena pa se tako Hrvat vratio u Romu. Međutim, tamo nema mjesta za njega pa će vjerojatno na novu posudbu ili će eventualno napraviti transfer.

A zanimljive vijesti dolaze iz Turske. Naime, tamošnji mediji tvrde kako je veliki interes za bivšeg igrača zagrebačkog Dinama pokazao Bešiktaš. Ćorić je još uvijek igrač Rome, s kojom je pod ugovorom do ljeta sljedeće godine. Prošle sezone završili su na slabašnom šestom mjestu, a to im nije donijelo europsko natjecanje ove sezone.

Ćorić je bivši hrvatski reprezentativac, koji je iz Dinama prešao u Romu 2018. godine za šest milijuna eura, ali u Romi nije dobio pravu priliku.

Također se špekuliralo kako bi Ante mogao napraviti senzacionalan povratak u hrvatski nogomet, nešto kao Alen Halilović. No, sam je priznao kako za njega u HNL-u postoji samo Dinamo.

Komentari

komentara

« Povratak