ODLIČNA SURADNJA: Dinamo nakon dugo vremena dovodi igrača Rijeke?!

FOTO:

Već je svima poznato kako hrvatski prvoligaši Dinamo Zagreb i Rijeka imaju odlične odnose. Ipak se radi o trenutno najmoćnija dva kluba iz Hrvatske.

Dvojac dobro surađuje i kad su u pitanju transferi pa je tako aktualni hrvatski prvak prema Rijeci poslao dva velika pojačanja na početku sezone. Naravno, radi se o ofenzivcima Sandru Kulenoviću i Luki Menalu. Dvojac je itekako zadovoljio i Rijeka se nada kako će ih zadržati. No, to će biti težak zadatak.

A u drugom smjeru, nakon dugo vremena bi trebao krenuti nogometaš Rijeke. U pitanju je mladi lijevi bek Danijel Štefulj, doznaje index.hr. Prvak Hrvatske traži igrače kojima bi pojačao lijevi bok, a Štefulj se čini kao idealna opcija.

Interes je čak potvrdio predsjednik Rijeke, Damir Mišković, ali sve je još uvijek otvoreno: “Za sada je razgovor, Dinamo zove, vidjet ćemo što će biti. Cijena? Razgovaramo, pregovaramo. Ja još ništa nisam potpisao”

Navodno će odšteta biti oko milijun i pol eura plus poneki igrač. Tu se najčešće spominju Damjan Daničić i Neven Đurasek, koji su obojica nedavno vraćeni s posudbe u Varaždinu.

Komentari

komentara

« Povratak