ODLIČNA ZARADA: Hajduk Split prodaje igrača u Njemačku za 3.5 milijuna eura!?

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split bio je vrlo aktivan u ovom prijelaznom roku. No, izgleda kako će za sam finiš odraditi veliki izlazni transfer, i to u Njemačku.

Kako prenose Sportske novosti, slavni splitski klub na stolu je dobio vro zanimljivu ponudu. Naime, Hajduk ima ponudu za odlazak Marija Vuškovića na dvogodišnju posudbu u redove njemačkog drugoligaša Hamburger SV. Za netipično dugu posudbu Hajduk bi po toj ponudi inkasirao milijun eura s naglaskom da HSV ima i opciju otkupa ugovora 19-ogodišnjeg stopera po cijeni od 3,5 milijuna eura.

Njemački mediji sele Vuškovića u HSV, ali službeni Hajduk se još nije očitovao o tim navodima. Međutim, ponuda egzistira i prijelazni rok sutra broji zadnje sate.

Hajdukov U-21 reprezentativac od kraja srpnja je odigrao tek jednu minutu ulaskom s klupe u dvoboju sa Šibenikom prvog dana kolovoza, a od tada je na popisu ozljeđenih. Za prošlonedjeljnu utakmicu s Rijekom čak je i bio spreman, ali s obzirom da nije dugo igrao, a mercatu se bližio kraj, Gustafsson je odlučio da Vuškovića do kraja prijelaznog roka ipak ne stavlja u konkurenciju za momčad.

Osim ponude HSV-a, za Vuškovića je dugo bio zainteresiran Torino, a krajem lipnja intenzivno se pričalo o ponudi Celtica za koju je i Scottish Sun tvrdio da je na razini od pet milijuna eura. U igi za 19-ogodišnjeg stopera bio je i Feyenoord, ali na kraju nije isključena realizacija posudbe u HSV. Ponuda postoji, a transferni rok se brzo zaključuje.

Hajduk je u ovom prijelaznom roku zaradio na tri igrača. Stanko Jurić otišao je u Parmu za dva milijuna eura, Jairo je otišao na Cipar za 500 tisuća dok je Leon Kreković otišao u Belgiju za 200 tisuća eura.

Komentari

komentara

« Povratak