ODLIČNE VIJESTI: Gledatelji u Hrvatskoj će ponovno moći gledati Bundesligu!

FOTO:

Nakon što je neko vrijeme njemačka liga bila odsutna s hrvatskih ekrana, dobre vijesti stižu za ljubitelje Bundeslige. Naime, Sportklub se pohvalio kako će imati ekskluzivna prava na emitiranje jedne od najboljih europskih liga.

“Televizija Sportklub i u novu 2021. godinu ulazi kao apsolutni lider kad su u pitanju ekskluzivna prava prijenosa najvažnijih europskih i svjetskih sportskih natjecanja. Našoj, i inače bogatoj ponudi, dodali smo i prijenose vodeće profesionalne nogometne lige u Njemačkoj.” – napisali su na stranici Sport kluba.

“Nakon potpisivanja ugovora s Bundesligom o ekskluzivnom prijenosu svih utakmica ovog njemačkog natjecanja, uključujući i Bundesligu2, nogometna ponuda će sigurno ispuniti želje najzahtjevnijih fanova. U ponudi su Premijer liga, FA cup, Bundesliga, i još dvadesetak ligaških i kup natjecanja.” – pohvalili su se iz poznatog sportskog kanala.

Isto tako, Formula 1 će prijeći s Arene Sport na Sportklub te će u novu godinu SK ući kao vodeći sportski program na ovim prostorima.

MOŽE LI SE OVO PROĆI? DINAMO ZAGREB DOZNAO PROTIVNIKA U EUROPA LIGI

Komentari

komentara

« Povratak