ODLIČNE VIJESTI: Slovenci pali na Cipru!

FOTO:

Fantastične nogometne vijesti dolaze sa Cipra gdje su kvalifikacijski okršaj imali Cipar i Slovenija. Naši susjedi bili su golemi favoriti u ovom dvoboju ali pobjedu ipak nisu vidjeli.

Naime, Cipar je uspio slaviti protiv Slovenije s minimalnih 1:0. Ključni trenutak utakmice dogodio se u 42. minuti kada je zabio 24-godišnji napadač Ioannis Pittas nakon asistencije Fotis Papoulisa. Pittas je inače član ciparskog Apollona. Ove sezone postigao je 12 golova u prvenstvu.

Slovenci su tako doživjeli golemi udarac što se tiče ambicija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar. Podsjetimo, Kek i društvo startali su iznenađenjem protiv Hrvatske u prvom kolu gdje su upisali veliku pobjedu, ali onda je stiglo prizemljenje od Rusije pa danas i od manje atraktivnog Cipra.

Cipar je ovom pobjedom skočio na drugo mjesto, ali u kasnijem terminu trebaju se odigrati još dva susreta. Hrvatska će ugostiti Maltu, dok će Slovačka igrati protiv Rusije.

Eto, izgleda kako taj Cipar zaista treba ozbiljno shvatiti jer su se Dalić i njegovi izabranici dobro namučili prije tri dana. No, sve nas je spasio Mario Pašalić koji je zabio jedini gol na utakmici. Ciprani su također u prvom kolu uzeli bod Slovacima, ali ovo večeras je zaista veliki uspjeh.

Komentari

komentara

« Povratak