ODLIČNO RJEŠENJE: Hajduk pronašao zamjenu za Lovru Kalinića!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split je prije nekoliko dana objavio kako je prvi vratar Lovre Kalinić uspješno operiran u belgijskom Antwerpenu. Pred njim je sada nekoliko mjesec rehabilitacije.

Bijeli su tako ostali na samo dva vratara, a to su mladi Karlo Sentić te iskusni naš legendarni vratar Danijel Subašić. No, izgleda kako Splićani žestoko rade na pronalasku novog vratara i prema svemu sudeći pronašli su ga.

Naime, kako prenosi Slobodna Dalmacija u zimskom prijelaznom roku novi igrač Hajduka će postati 27-godišnji vratar Istre, Ivan Lučić. Rođen je u Beču, bio je član Austrije gdje je branio u svim reprezentativnim uzrastima. U posljednje vrijeme je bio pričuva vrlo raspoloženom Majkiću na golu Puljana. Raskida ugovor s Istrom ove zime i bolje mu je biti pričuva u Hajduku, nego u Istri.

Koliko je Lučić cijenjen možda najbolje govori podatak da ga je Bayern Munchen kupio u ljeto 2014. godine od strane RV Reida za 400 tisuća eura. Potom je išao na posudbe u Bristol City i Aalborg pa se nakon toga skrasio u Istri za koju je branio preko 60 puta.

Komentari

komentara

« Povratak