ODLUČIO PREKINUTI ŠUTNJU: Messi zakazao konferenciju za novinare na Camp Nou!

FOTO:

Vijest koja je obilježila ovogodišnji ljetni prijelazni rok definitivno je ona o odlasku Lea Messija iz Barcelone. Nagađa se da će uskoro potpisati za PSG, a sam se Argentinac odlučio obratiti javnosti.

Konačno odlučio progovoriti

Argentinac Lionel Messi nakon više od 20 godina u katalonskom velikanu Barceloni odlazi zbog – financijskog fair-playa. Barcelonin dug iznosi više od milijardu eura što se pokazalo kao prevelika zapreka za sklapanje novog ugovora s Messijem.

Barcelona je u četvrtak objavila:

„Usprkos tome što su FC Barcelona i Lionel Messi postigli dogovor te što su obje strane imale jasnu namjeru potpisati novi ugovor, to se ne može dogoditi zbog financijskih i strukturalnih prepreka. Kao posljedica ove situacije, Messi neće ostati u Barceloni. Obje strane duboko žale što želje igrača i kluba u konačnici neće biti ispunjene. FC Barcelona svesrdno iskazuje zahvalnost igraču na njegovom doprinosu uveličavanja kluba i želi mu sve najbolje u budućem osobnom i profesionalnom životu.“

Dan kasnije oglasio se i predsjednik katalonskog velikana, Joan Laporta, potvrdivši da je klub u zaista teškoj financijskoj situaciji.

Konačno, i sam je igrač odlučio progovoriti. Naime, Messi je za nedjelju, točno u podne, zakazao press konferenciju za novinare. Nagađa se da će to biti njegov konačni oproštaj od Barce, ali i objava o nastavku karijere.

Komentari

komentara

« Povratak