ODLUKA U ZADNJEM KOLU: Vatreni bez osam igrača odradili trening prije Portugala!

FOTO:

Nakon teškog poraza i vjerojatno neprospavane noći hrvatske nogometna reprezentacija je odradila poslijepodnevni trening u Omišu. Za razliku od posljednjeg puta, hrvatske igrače je ovaj puta dočekalo loše vrijeme bez gledatelja, sumorno raspoloženje uglavnom.

Izbornik Zlatko Dalić je na treningu imao 12 igrača i tri vratara, na poštedi su bili igrači koji su se najviše potrošili protiv Švedske. Trening su tako preskočili kapetan Luka Modrić, Dominik Livaković, Borna Barišić, Nikola Vlašić, Marin Pongračić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić te Josip Brekalo.

Dalićeve izabranike su čuvale i policijske snage, nakon što su ujutro oko šest sati sletjeli u Split, krenuli su put Omiša na reklasirajući trening. Susret protiv Portugala je na rasporedu u utorak od 20:45 na Poljudu, izbornik će imati dosta problema pri sastavljanju udarnih 11.

Već od prije nedostaju Domagoj Vida i Marcelo Brozović jer su pozitivni na koronavirus, ozlijedio se Filip Uremović dok Ćaleta-Car ima tri javne opomene. Desni bok će vjerojatno zauzeti Juranović dok će na stoperima biti povratnik Lovren i Pongračić koji ipak nije spreman za svih 90 minuta. Njega je pred kraj utakmice u Solni mijenjao Borna Barišić pa i ti opcija nije isključena.

Nadajmo se da će stožer Vatrenih sastaviti dobitnu kombinaciju i ostaviti se nas u elitnoj diviziji Lige nacija.

Komentari

komentara

« Povratak