ODMAH IM DAJTE NASLOV! Francuska objavila nevjerojatan popis za prijateljske utakmice u ožujku!

FOTO:

Neće se nitko buniti ako kažete kako je Francuska jedan od favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva u Rusiji. Količina talenta kod Francuza je nevjerojatna…

Francuska ide do kraja?

Čak i kladionice imaju visoko mišljenje u vezi Francuske. Naime, za primjer ćemo uzeti koeficijente koje nuti naša najpoznatija kladionica Supersport. Kod njih glavni favorit za osvajanje Mundijala je Njemačka (5,50), potom slijedi Brazil (5,80), dok na treće mjesto dolazi Francuska (6,50). U top 6 još se nalaze Španjolska, Argentina i Belgija.

Didier Deschamps trenutno je strateg Francuske reprezentacije. Mnogi ga se sjećaju kao izuzetno zahvalnog veznjaka koji je bio važan član reprezentacije kad su osvojili Svjetsko prvenstvo 1998. i Europsko prvenstvo 2000. godine. Nakon toga po jednom su igrali finale SP-a (2006) i EP-a (2016). I to je bilo to od njih što se tiče top rezultata.

Veliki Didier sada ima prave slatke muke oko izbora 23 igrača koji će ići u Rusiju po veliki rezultat. Francuska se nalazi u grupi D zajedno sa Australijom, Peruom i Danskom. Tricolori su pravi favoriti u toj skupini te ne bi trebali imati problema s protivnicima.

Didier je prije nekoliko dana objavio popis od 24 igrača koji će igrati prijetljske utakmice protiv Kolumbije i Rusije. Ovo je premoćno, zar ne? A navijači su složni – IDEMO DO KRAJA!

Komentari

komentara

« Povratak