ODMAH SU REAGIRALI: Dinamo ekspresno doveo novog pomoćnog trenera!

FOTO:

Roy novi je član stručnog stožera trenera Ante Čačića te će obnašati funkciju pomoćnog trenera prve momčadi Dinama. Ferenčina ima veliko trenersko znanje i iskustvo rada u nogometu, kao i ranije igračko iskustvo iz razdoblja profesionalne nogometne karijere.

Kao igrač najveći je dio karijere proveo u Slaven Belupu gdje je u osam godina upisao 172 nastupa i postigao 11 pogodaka. Po završetku karijere, posvetio se trenerskom poslu gdje je kroz dugi niz godina rada stekao brojna stručna znanja i nogometnu praksu.

“Iznimno sam sretan zbog ovog trenutka. Velika je čast i privilegija biti član stožera Dinama, cijenjenog i iznimno uspješnog kluba u svakom sportskom i poslovnom smislu. Klub u kontinuitetu pokazuje veliku kvalitetu, ima kvalitetne pojedince, kao momčad postiže značajne domaće i europske rezultate i sigurno da to predstavlja za mene veliku čast, ali i obavezu”, rekao je Ferenčina pa dodao:

“Posebno tijekom posljednjih godina Dinamo je ostvario jednu visoku razinu uspjeha, ima renome respektabilnog kluba na europskoj sceni, i vjerujem da ćemo nastaviti u tom smjeru. Zahvaljujem klubu na ukazanom povjerenju – rekao je trener po potpisu ugovora s hrvatskim prvakom.”

Komentari

komentara

« Povratak